Home / Over Thorn / News / Verlichting voor architectuur en gebouwomgevingen

Verlichting voor architectuur en gebouwomgevingen

  • TL_2309_BS_SUR_AAS_110850152_ON.png
  • Axyl_Range_.png
  • Cesar_Range_.png
Mar 21, 2024

Ontdek Thorn's nieuwe portfolio voor gebouwomgevingen

Dacht je Thorn te kennen? Bekijk dit dan eens!

LANCERING | GEBOUWOMGEVINGEN BETER AANGEPAKT

Het wachten is eindelijk voorbij. Maak kennis met onze nieuwe aanvullingen voor urban en architectonische toepassingen - het portfolio voor gebouwomgevingen waarmee u alle kanten op kunt. Van gevels en luifels, trappen, paden en raamkozijnen tot bruggen en monumenten - ons nieuwe assortiment biedt een uitgebreide keuze aan armaturen om gevels en omgevingen tot leven te brengen. Ze definiëren en creëren identiteit, zonder de gevoeligheid voor een donkere nacht uit het oog te verliezen.

Waarom? Omdat licht de kracht heeft om gebouwen en alles eromheen heel anders te laten ervaren. Het heeft ook het vermogen om oriëntatie en navigatie te ondersteunen, het alledaagse interessanter te maken en impactvolle ervaringen te creëren.

Aarzel dus niet. Blader hieronder door onze nieuwste oplossingen.

thornlighting-architectural.com is momenteel beschikbaar in het Engels en meer talen zullen volgen.


PRODUKT | 
AXYL

Het nieuwe Axyl-assortiment, met een opvallende en onderscheidende visuele identiteit met strakke vierkante zijden, bestaat uit: Etch, Geo, Gild, Glow, Greet (met varianten voor wandmontage en bolders), Opera, Stride, en Trim. Elk met hun eigen unieke kwaliteiten kunnen ze de gebouwomgeving vakkundig verlichten en het juiste effect voor de juiste zone creëren. Axyl Etch, bijvoorbeeld, heeft een optiek die specifiek werd ontwikkeld met het oog op een optimale lichtspreiding voor een effectvolle accentverlichting van raamkozijnen. De Axyl Stride voor wandmontage, met zijn slanke ontwerp om het effect van een inbouwarmatuur te creëren, beschikt over een uitstekende asymmetrische lichtverdeling en een volledige verblindingsbescherming, waardoor een lichtinstallatie ontstaat die op de ‘dark sky’ is afgestemd en tegelijk toch veilig is.

Ontdeck Axyl:

  
PRODUKT | CESAR

Net als Axyl bestaat het nieuwe Cesar-assortiment, met zijn slanke, stijlvolle gebogen esthetiek, uit verschillende producten. Amp (plafond- en wandbevestiging), Jazz, Opera (overloop en overrijdbaar), Stride, Stroll (bolder en paal) en Strut lossen allemaal een specifieke uitdaging op als het gaat om het verlichten van gebouwomgevingen. Cesar Strut, bijvoorbeeld, is zeer geschikt voor parkeerterreinen, voetgangerszones en tuinen en is een paalarmatuur met een omnidirectionele lichtverdeling die een maximale onderlinge afstand tussen elke armatuurpositie combineert met een zacht lichteffect. In de richting van het gebouw kunnen projecten profiteren van de Cesar Jazz. Dankzij hoogwaardige COB LED's en meerdere uitstralingshoeken die harmonieus samenwerken, kunt u met Cesar Jazz creatief zijn met licht, impact genereren en de aandacht vestigen op elk gebouw of elke ruimte.

Ontdek Cesar:

 
PRODUCT | acdc erfenis oplossingen

Eind november kondigden we de samenvoeging aan van het voormalige merk acdc met Thorn Lighting. Het resultaat? Een krachtig portfolio van binnen- en buitenoplossingen. Naast de hierboven genoemde nieuwe toevoegingen, zal het je opvallen dat een aantal acdc producten een nieuwe identiteit hebben gekregen.

Ontdek Mystrid Flex, Caelon, Eroa and Ora:

← Terug naar overzicht