Home / Over Thorn / News / Gloednieuwe producten van Thorn voor oktober 2017

Gloednieuwe producten van Thorn voor oktober 2017

  • Product_Focus
Nov 24, 2017

Een overzicht van alle Thorn-producten die in oktober 2017 worden gelanceerd.

Thorn vindt dat fantastische verlichting ook simpel kan zijn. Daarom brengen we voortdurend verbeteringen aan in ons brede scala aan doeltreffende, efficiënte en gemakkelijke oplossingen.

Kijk hieronder voor meer informatie over onze nieuwe producten of download de pdf-brochure onderaan de pagina.

IQ Wave - sopbouw en pendel
Naast de plafondarmatuur voor werkplekken heeft Thorn nu ook een IQ Wave voor opbouw- of pendelmontage, dus een complete serie armaturen. Al deze armaturen produceren hetzelfde aangename, niet-verblindende licht en hebben een strakke, eenvoudige uitstraling.

WWW.THORNLIGHTING.COM/IQSU

Alumet Stage II
Krachtiger, flexibeler en klaar voor de slimme steden van de toekomst. Met de Alumet Stage II gaat de Alumet-serie van Thorn er sterk op vooruit.

WWW.THORNLIGHTING.COM/ALS2

Thor

De Thor-serie biedt een keuze aan slimme straatlantaarns en bolderarmaturen voor talrijke toepassingen in een stedelijke omgeving. De combinatie van slimme besturingselementen en speciale optieken zorgt bij de hele Thor-serie voor een uitstekende balans tussen prestaties en comfort.

WWW.THORNLIGHTING.COM/THOR

Tonic Gimbal
Onze nieuwe draaibare spot completeert de serie Tonic-armaturen met hoge CRI voor retaillocaties. Ze zijn gemakkelijk te installeren, dankzij het unieke “vlaggetjes”-systeem van Thorn. Daardoor kunnen ze veilig aan het plafond worden bevestigd en blijven ze vastzitten.

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCC

Tonic Gyro
De Tonic Gyro zorgt ervoor dat het lichtontwerp van het interieur helemaal klopt. Met de klassiek buisvormige en draaibare Tonic Gyro voor inbouwmontage blijven plafonds mooi strak. Door de kleurweergave-index (CRI) van ruim 90 is de Tonic Gyro een ideaal product voor de retail.

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCG

Glacier II LED
De decoratieve pendelarmatuur Glacier II LED van Thorn, met een breed scala aan nieuwe mogelijkheden, biedt nu meer flexibiliteit.

WWW.THORNLIGHTING.COM/GLCL

Piazza II LED
Met zijn nieuwe vormgeving en speciale optiek is de nieuwe Piazza II LED een kampioen in de buitenverlichting. Door de nauwkeurige optiek blijft het opwaarts lichtrendement (ULOR) beperkt tot 2,5%. En dat betekent minder lichtverspilling en lichtvervuiling.

WWW.THORNLIGHTING.COM/PIA2

Voyager Style
De nieuwe Voyager Style meet slechts 37 mm in doorsnede. Deze onopvallende, uiterst slanke armatuur is daarom een perfecte aanvulling op het groeiende assortiment noodverlichtingsproducten van Thorn. De Voyager Style voldoet aan de IP43-norm voor bescherming tegen stof en vocht, wat deze armatuur nog veelzijdiger maakt.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYST

Voyager Solid
Deze nieuwe led-armatuur biedt krachtige, universele noodverlichting. De Voyager Solid, verkrijgbaar in kleine of grote versies met dezelfde vormgeving, produceert homogeen licht dat gelijkmatig wordt verspreid.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYSO

Voyager Fit
Deze nieuwe, uiterst compacte led-armatuur voor noodverlichting is ideaal voor plafondinbouw. Door de lichtsterkte van de Voyager Fit kunnen de armaturen verder uit elkaar worden geplaatst: een zeer energiezuinige oplossing.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VOYF

Download

← Terug naar overzicht