Home / Over Thorn / News / Areaflood Pro 2

Areaflood Pro 2

  • TL_Areaflood-Pro-newsletter-600x325_v2.jpg
Aug 09, 2023

Breng verantwoord licht in de nacht met Areaflood Pro 2

Onze veelzijdige functionele schijnwerperfamilie met geavanceerde optische prestaties.

De geoptimaliseerde Areaflood Pro-serie is ontwikkeld met het oog op de principes van de ‘Dark Sky’. De optiek biedt uitzonderlijke prestaties en minimaliseert het effect van lichtspill. De armatuur biedt 0% ULOR bij montage onder een hoek van 90 graden, waardoor de nachtelijke leefomgeving wordt beschermd en lichtvervuiling maximaal wordt beperkt.

Maar dat niet alleen - het ontwerp van Areaflood Pro maakt het armatuur slank en licht, maar ook robuust en onderhoudsarm dankzij de gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit. Een levensduur tot 100.000 uur L95 en getest op C5 corrosiebestendigheid zorgen ervoor dat de Areaflood Pro zelfs de zwaarste omstandigheden aankan.

Een keuze uit vijf maten en meerdere optieken variërend van 4000 lm tot 100.000 lm met meerdere lichtverdelingen zorgt steeds voor een passende oplossing, ongeacht of je Areaflood Pro kiest voor schijnwerpers, sport- of verkeerstoepassingen.

Met zijn geïntegreerde voorschakelapparatuur en lichte gewicht is Areaflood Pro 2 ideaal voor renovatieprojecten waar de overstap van oude lamptechnologie naar LED aanzienlijke energiebesparingen en minder onderhoudsbeurten kan bewerkstelligen.

Klik hier om meer te weten te komen.

← Terug naar overzicht