Home / Over Thorn / News / Startschot voor het partnership tussen Thorn en Sunderland voor de verzorging van sportveldverlichting

Startschot voor het partnership tussen Thorn en Sunderland voor de verzorging van sportveldverlichting

  • Sunderland Football Club
Jun 18, 2014

Thorn Lighting en Sunderland AFC hebben een nieuw tweejarig partnership aangekondigd voor de toepassing van het innovatieve nieuwe Altis systeem voor sportveldverlichtig door Sunderland’s Stadium of Light.

Altis is een krachtige ontladingssportveldverlichting die aan alle eisen voor HD-sportuitzendingen voldoet. De installatie zal gereed zijn voordat het Premier League seizoen van 2014/15 van start gaat.

"Het nieuwe systeem dat we bij Sunderland installeren is uiterst accuraat ontwikkeld met de allernieuwste technologie in gedachten”, zegt Noel Whiffin, Key Account Manager bij Thorn Lighting. “Met Altis behoort zichtbare flikkering tot het verleden en wordt een uitstekend lichtniveau geleverd, waarmee HD-uitzending van voetbalwedstrijden beter dan ooit worden.

"Wij vinden het geweldig dat Sunderland AFC ons Altis sportveldverlichtingssysteem voor het Stadium of Light heeft gekozen en zien ernaar uit om nauwe banden op te bouwen met een van de grootste en meest historische voetbalclubs van Engeland.”

Het nieuwe sportveldverlichtingssysteem bij Sunderland werkt met de gepatenteerde Altis® optiek, een roterende reflector die grotere efficiëntie en een uitstekende ervaring voor de kijker biedt. De Altis optiek vermindert schittering en hemelgloed, terwijl de allernieuwste korte-boog tweezijdige lampen een verbetering qua lichtopbrengst, kleurprestatie en kleurtemperaturen met zich meebrengen.

"Wij verwelkomen met enthousiasme Thorn Lighting in onze Sunderland-familie”, zegt Gary Hutchinson, Commercial Director bij Sunderland AFC. “Thorn Lighting Limited loopt voorop in de sector van verlichtingsoplossingen voor buitensportvelden en het nieuwe systeem dat in het Stadium of Light wordt geïnstalleerd, verbetert de ervaring van zowel onze spelers als onze supporters.

"Het is een zeer positieve periode voor ons wat betreft de groei en ontwikkeling van onze diverse partnerships en onze overeenkomst met Thorn Lighting is opnieuw een stap in de goede richting voor de club."

Voor meer informatie over Thorn Lighting en onze ervaring met het leveren van verlichting voor sportterreinen kunt u contact opnemen met uw lokale verkoopteam.

← Terug naar overzicht