Home / Over Thorn / News / Nu beschikbaar: THORN’s gids voor verlichting in het onderwijs

Nu beschikbaar: THORN’s gids voor verlichting in het onderwijs

Nov 29, 2019

Leer hoe u het beste licht kunt creëren voor briljante leerlingen

Leer hoe u het beste licht kunt creëren voor briljante leerlingen

Verlichting van goede kwaliteit gaat niet alleen over energie-efficiëntie of geweldig uitziende ruimtes. Betere verlichting ondersteunt ook het leerproces.

Onze nieuwe Education Lighting Guide: Brighter Pupils, laat je zien hoe je deze voordelen kunt gebruiken voor je volgende verlichtingsproject in een school of een andere educatieve omgeving.

We nemen u mee door de belangrijkste technieken en overwegingen voor projecten voor onderwijsverlichting, de normen en richtlijnen die u moet kennen, en nemen een gedetailleerde kijk op de uitdagingen van verschillende toepassingen, van klaslokalen tot gangen en van laboratoria tot bibliotheken.

Thorn's brochure Brighter Pupils bevat ook voorbeelden van succesvolle educatieve verlichtingsprojecten en, natuurlijk, de nieuwste Thorn-oplossingen die u kunnen helpen de beste resultaten te bereiken - inclusief armaturen die het ideale licht bieden voor klaslokalen, veelzijdige wandarmaturen voor een verscheidenheid aan toepassingen, en geluidsabsorberende armaturen voor optimale akoestiek.

DOWNLOAD THE BRIGHTER PUPILS GIDS NU!

← Terug naar overzicht