Home / Over Thorn / News / Nordic Highlights Toer

Nordic Highlights Toer

  • Nordic Highlights Tour
  • Nordic Highlights Tour – a series of events designed to inspire with light
Jan 16, 2015

Een reeks evenementen ontwikkeld om inspiratie met licht te brengen

In februari en maart vinden er ‘s-avonds diverse inspirerende evenementen met als titel Nordic Highlights Toer plaats. De evenementen bestaan uit interessante lezingen en de presentatie van hoogtepunten op het gebied van producten.

De toer begint in februari 2015 op de volgende data en in de volgende steden:

  • 26 februari – Kopenhagen, voor meer informatie klik hier
  • 11 maart – Oslo, voor meer informatie klik hier
  • 19 maart – Stockholm, voor meer informatie klik hier

Nadat de bezoekers verwelkomd zijn, presenteert Iain Macrae, Head of Global Lighting Applications Management van Thorn Lighting en een belangrijke expert op het gebied van de verlichtingsindustrie het seminar Smart Cities and Future Trends. Als hem gevraagd wordt zijn presentatie samen te vatten, legt Iain uit: “De overgang naar LED heeft een grotere revolutie dan enige andere nieuwe verlichtingstechnologie teweeg gebracht. In dit seminar kijken we naar alle mogelijkheden die LED voor intelligente stadsverlichting biedt, het effect van LED op bewoners en stadsbestuurders en de controle die LED hun biedt. De toekomst is gericht op verlichting, maar zijn stedelingen er echt op voorbereid?”

Het tweede seminar heeft de titel Nordic Light en wordt verzorgd door Snøhetta, het internationale geïntegreerde architecten-, landschap-, interieur-, merkontwikkelings- en ontwerpbureau dat het jaarverslag 2013/2014 voor de Zumtobel Group heeft ontworpen. Het creatieve team van Snøhetta kijkt naar het fenomeen licht in de Arctische Cirkel, en presenteert de portretten van vier personen die 100 jaar in deze regio hebben gewoond.

Daarenboven, met het doel van Denemarken om in 2015 koolstofneutraal te zijn nemen we uitgebreide proeven met oplossingen op zonnebasis, zoals Adelie Sun. Tot dusverre is de reactie van klanten zeer positief geweest, ze vinden het geweldig om al deze oplossingen op een plek en ook echt toegepast te zien.

Als u zich wilt inschrijven voor een van bestemmingen van de HIGHLIGHTS-toer, dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected], onder vermelding van het evenement dat u wilt bijwonen en het aantal en de namen van de gasten die deelnemen. De registratie is bindend.

← Terug naar overzicht