Home / Toepassingen / Case Studies / Sport / Spennymoor FC, UK

Spennymoor FC, UK

  • Spennymoor FC, UK
  • JOSS6185v1
  • APPS P SPENNYFC2
  • Lamprendement

    Lamprendement

    Hoe efficiënt een lamp elektriciteit in licht omzet (lm/W).

  • Ballastclassificatie

    Ballastclassificatie

    Regelt de stroomvoorziening naar de lamp (Energy Efficiency Index of EEI).

  • Lichtverdeling

    Lichtverdeling

    Precise optical control ensures the efficient use of light by permitting an optimised design that lights the task to the required level with minimal waste

  • Systeemrendement

    Systeemrendement

    De combinatie van optische en thermische controle in de armatuur (armatuur lm/W) Lichtregeling Aanwezigheid/afwezigheid Aanwezigheid: de lichten gaan automatisch aan en uit op basis van beweging. Afwezigheid: de lichten gaan automatisch uit en moeten met de hand ingeschakeld worden. Daglicht De kunstmatige verlichting reageert op het natuurlijke licht Constante verlichtingssterkte Zorgt voor het juiste verlichtingsniveau tijdens de totale levensduur Taak.

  • Aanwezigheid/afwezigheid

    Aanwezigheid/afwezigheid

    Aanwezigheid: de lichten gaan automatisch aan en uit op basis van beweging. Afwezigheid: de lichten gaan automatisch uit en moeten met de hand ingeschakeld worden.

  • Daglicht

    Daglicht

    De kunstmatige verlichting reageert op het natuurlijke licht.

  • Constante verlichtingssterkte

    Constante verlichtingssterkte

    Zorgt voor het juiste verlichtingsniveau tijdens de totale levensduur.

  • Taak/situatie-instelling

    Taak/situatie-instelling

    De gebruiker kan verschillende scènes kiezen en de verlichting aan verschillende taken aanpassen.

  • Automatische uitschakeling

    Automatische uitschakeling

    Automatische uitschakeling zorgt ervoor dat tijdens onbezette uren alle lichten uitgeschakeld zijn.

  • Taakverlichting

    Taakverlichting

    Verlichting van het taakgebied met de juiste hoeveelheid licht.

  • Verlichtingszones

    Verlichtingszones

    De verlichting wordt in zones onderverdeeld op basis van bezettingspatronen of raamlocaties.

  • Onderhoudsschema

    Onderhoudsschema

    Ease of maintenance allows routine tasks to be performed without affecting floodlight aiming, preserving the efficiency of the installation through time

  • Verspild licht

    Verspild licht

    Tight control of obtrusive light ensures the surrounding buildings and environment are not impacted by only directing the light where it is required.

  • Reflectiefactor

    Reflectiefactor

    Licht wordt weerkaatst door alle oppervlakken in de ruimte.

  • Visible Smart Metering

    Visible Smart Metering

    Resultaten van acties zijn snel te zien in verminderd of vermeerderd energiegebruik.

Spennymoor is de eerste club die kan genieten van de nieuwste projector technologie

Spennymoor Football Club in Engeland speelt in de eerste divisie van de Engelse Northern League. Gekend als The Moors, heeft de club sinds 2009 het kampioenschap gewonnen en om hun ambitie kenbaar te maken hebben zij als eerste club gekozen voor de nieuwe Thorn verlichtingstechnologie.

Champion brengt U andere wedstrijden

Controle van de oude verlichting op Brewery Field, het van de gemeente gehuurde terrein van The Moors, toonde aan dat deze niet langer voldeed. Dankzij de nieuwe Champion terreinverlichting zijn The Moors er terug bij met hoogwaardige verlichting en comfort voor de toeschouwers en de omwonenden.

Champion is een compacte asymmetrische projector voor 1 en 2KW metaaliode lampen. We bekomen een totale controle over verblinding en storend licht (0 Cd op 90°à dankzij het “zero cut off” concept en het geïntegreerde vizier. De hoge LOR zorgt voor een maximale optische efficiency, accurate lichtverdeling en minimale lichtvervuiling. Champion heeft de mogelijkheid om ter plaatse in 3 verschillende lampposities afgesteld te worden.

Champion is heel eenvoudig te installeren en te onderhouden met veilige gereedschapsloze toegang tot en vervanging van de lamp via de deur achteraan. Afregelen van de projector zonder gereedschap dankzij het geïntegreerde vizier. Automatische stroomonderbreking bij het openen van de armatuur

Klaar voor promotie

Thorn werknemer Albert Hickman heeft meer dan 600 matchen voor The Moors gespeeld en heeft een hoofdrol gespeeld in de installatie van de nieuwe verlichting. Hij zegt: “Thorn erkend het belang voor de stad om een succesvol voetbalteam te hebben, vandaar onze steun voor de eerste installatie in de zestiger jaren (mijn periode) en natuurlijk de huidige aanpassing. De armaturen hebben een nieuw design en zullen de hoogste kwaliteit verlichting geven die voldoet aan de hoge vereisten van de voetbalbond.”

Club directeur Paul Callaghan is bijzonder blij dat de nieuwe verlichting een duidelijke verbetering zijn van de zichtbaarheid en dat ook de supporters blij zijn met het resultaat. “ We hebben tijden gekend dat de verlichting echt aan vervanging toe was en nu is het fantastisch om eindelijk aan de normen te voldoen” zegt Callaghan.” We denken serieus aan promotie dit seizoen, het is dus goed om te weten dat ons terrein behoort tot de beste van de Evostik Northern Premier League. Wij zijn volledig klaar voor promotie …..