Home / Over Thorn / News / Nieuwe Thorn-producten voor najaar 2018

Nieuwe Thorn-producten voor najaar 2018

  • PF
Nov 29, 2018

De nieuwe reeks producten van Thorn voor het najaar van 2018 biedt betere prestaties, flexibiliteit en efficiëntie gecombineerd met schitterende nieuwe ontwerpinnovaties.

De nieuwe reeks producten van Thorn voor het najaar van 2018 biedt betere prestaties, flexibiliteit en efficiëntie gecombineerd met schitterende nieuwe ontwerpinnovaties. De nieuwe producten omvatten onze stijlvolle Katona-wandverlichting en aanvullingen op de zeer succesvolle Chalice-reeks van led downlights.

KatonaKatona is een toonaangevende wandverlichting die is ontworpen om veel verlichtingsproblemen op te lossen door de marktleidende efficiëntie te combineren met eenvoudige installatie en krachtige bescherming tegen vocht, stof en schade. Dankzij de IK10-classificatie voor vandalismebestendigheid en de IP65-classificatie tegen binnendringen van vocht, is de verlichting flexibel genoeg voor een groot aantal toepassingen binnen en buiten, waaronder gangen en buitenmuren.
r2l2R2L2 XS is een compacte straatlantaarn die hoge verlichtingsprestaties biedt.  R2L2 XS is de kleinste in een reeks van drie, heeft een slanke vormgeving en kan eenvoudig gespecificeerd, geïnstalleerd en gestuurd worden. Met een uitgebreide keuze van lichtstromen, lichtverdelingen, dankzij de R-PEC-optiek van Thorn, en intelligente lichtmanagementoplossingen, is R2L2 XS geschikt voor alle soorten wegverlichting.

AltisAltis LED biedt uitstekende prestaties voor sport- en terreinverlichting, met een minimaal aantal lichtpunten De schijnwerper scoort 90+ op de TLCI-schaal die door uitzenders wordt gebruikt om de verlichting voor televisie te beoordelen. En met een flikkering van minder dan 1% maakt Altis LED biedt uitstekende prestaties voor sport- en terreinverlichting, met een minimaal aantal lichtpunten De schijnwerper scoort 90+ op de TLCI-schaal die door uitzenders wordt gebruikt om de verlichting voor televisie te beoordelen. En met een flikkering van minder dan 1% maakt Altis LED herhalingen in superslowmotion mogelijk zonder zichtbare flikkering.
HipakDe derde generatie van de HiPak industriële armatuur van Thorn biedt uitstekende prestaties en een aantrekkelijke ROI. HiPak is een zeer efficiënte vervanging van traditionele industriële armaturen. Omdat er nu een efficiëntie wordt bereikt van 125-145 lmW, betaalt de lamp zich sneller dan ooit terug De nieuwe lichtstromen bereiken 35.000 lm, waardoor HiPak nog flexibeler is binnen industriële toepassingen.
Beta2Beta 2 is geproduceerd in de EU en biedt opties voor aanpassing en verbeterde aanlooptijden. Met maximaal 120 lm/W is Beta 2 een van de efficiëntste producten op de markt. Met een kleurweergave-index van 80+ en een Unified Glare Rating van <19 voor alle versies, levert Beta 2 uitstekende lichtkwaliteit en voldoet deze aan de norm EN12464-1 voor werkplekverlichting.
StarVoyager Star is een veiligheidsverlichtingsarmatuur voor plafonds die zich onderscheidt door een toonaangevende lichttechnologie, flexibele bevestigingsopties en een probleemloze connectiviteit Deze oplossing voor noodverlichting kan eenvoudig gepland, geïnstalleerd en onderhouden worden en kan discreet geïntegreerd worden in interieurs.
OneVoyager One combineert het beste van twee werelden: het is een noodverlichtingsarmatuur die eenvoudig in een verlicht uitgangsbord omgezet kan worden Voyager One is een elegante oplossing voor elke omgeving, zelfs voor stoffige en vochtige omgevingen. En dankzij de optionele IP65-ventilatie kan de armatuur ook buiten gebruikt worden.
Chalice74Chalice 74 is de nieuwste toevoeging aan de Chalice downlight-reeks van Thorn: een compacte, brandbestendige downlight met lichtstromen van 550 lm en 900 lm De nieuwe 74 mm Chalice heeft een IP65-classificatie en is uitgerust met verwisselbare lenzen en ringen. Deze Chalice is verkrijgbaar naast de grotere Chalice- en Chalice Pro-producten, waardoor er een volledige reeks ontstaat voor kantoren, klaslokalen, winkels, hotels en woningen. Er is ook een basicDIM Wireless-optie toegevoegd aan de Chalice-reeks voor intuïtieve app-gebaseerde mobiele bediening.
IsaroIsaro Pro M is de nieuwste toevoeging aan de Isaro Pro-reeks van Thorn van robuuste, hoogwaardige led-straatlantaarns. Isaro Pro M is gemaakt van een hoogwaardige legering en is bestand tegen de elementen, impact en trillingen. Isaro Pro M brengt de Isaro Pro-reeks een stapje hoger met lichtstromen van 12.000 lm en 17.000 lm.  
IndusDe hoogwaardige industriële armatuurIndus Top LED van Thorn is robuuster, krachtiger en efficiënter. Deze armatuur is voorzien van een gepatenteerd installatieklepje voor eenvoudige montage en is speciaal ontwikkeld voor industrietoepassingen die hoogwaardige prestaties, corrosiebestendigheid en eenvoudige installatie vereisen. Hierdoor is de armatuur ideaal voor magazijnen, koelhuizen, sportscholen en werkplaatsen.

Deze nieuwe producten van Thorn tonen opnieuw aan dat wij toegewijd zijn aan het bieden van goede verlichting voor mensen, locaties en het milieu met hoogwaardige verlichting, prachtige ontwerpen en zeer efficiënte technologie.

Hier vindt u meer informatie over de indoorproducten.

Ga voor meer informatie over onze producten voor buiten naar de volgende pagina's:
Isaro Pro M, Altis LED, R2L2 XS

← Terug naar overzicht