Home / Over Thorn / News / De nieuwste producten van THORN

De nieuwste producten van THORN

  • LW
  • Raze
Apr 25, 2019

De nieuwste producten van THORNzijn nu beschikbaar en bieden u de recentste trends op het gebied van innovatieve optieken, Bluetooth-verbindingsmogelijkheden en intuïtieve ontwerpen.

De nieuwste producten van THORN zijn nu beschikbaar en bieden u de recentste trends op het gebied van innovatieve optieken, Bluetooth-verbindingsmogelijkheden en intuïtieve ontwerpen.

Zoals u van ons gewend bent, ontnemen we u zoveel mogelijk werk op het gebied van het installeren, regelen en onderhouden van uw verlichting, zodat u zich kan richten op het creëren van het beste licht voor mensen, locaties en milieu.

Wij doen er alles aan om u de beste lichtoplossingen te bieden.

Raze

RAZE is een productfamilie die bestaat uit drie nieuwe armaturen voor buiten die een spectaculair lichteffect op wanden en oppervlakken, en een naadloze, homogene lichtverdeling op horizontale oppervlakken zoals wandel- en fietspaden bieden Raze zet oppervlakken in een nieuw daglicht en is beschikbaar in drie soorten: voor aan de wand, als palen en voor in de architectuur.

MEER INFORMATIE

BEKIJK DE VIDEO

 

Volupto

Geef stedelijke omgevingen karakter en comfort met VOLUPTO: onze nieuwe decoratieve en intelligente armatuur voor buitenomgevingen. Met zijn elegante, bolvormige ontwerp en de zachte gloed die de geavanceerde led-optieken afgeven, combineert Volupto het beste van vroeger met het beste van nu.

MEER INFORMATIE

Equaline

De nieuwe generatie EQUALINE lineaire armaturen van THORN vormt een flexibel, modulair systeem dat heldere, ononderbroken lichtlijnen creëert, waardoor een prachtige esthetische vormgeving voor elk project bereikt wordt. De homogene uitstraling en gelijkmatige verlichting biedt een lichteffect dat bijdraagt aan de comfort van een omgeving.

MEER INFORMATIE


Andere verbeteringen aan het THORN-aanbod omvatten de nieuwe zij-ingang en Bluetooth-opties voor onze zeer veelzijdige KATONA-wandverlichting, waardoor deze nog vaker toe te passen is. Deze armatuur kan nu lateraal verbonden worden op opbouwkabels met een diameter van max. 20 mm en draadloos verbonden worden via Bluetooth door een aanvullende ingebouwde sensor.

De GLACIER II LED-pendelarmatuur voor kantoor- en winkelomgevingen beschikt nu over CASAMBI READY BASICDIM WIRELESS-capaciteit, waardoor deze op afstand via een smartphone- of tablet-app geconfigureerd en bediend kan worden, of samen met draadloze sensoren gebruikt kan worden.

Ten slotte beschikt onze klassieke POPPACK LLED-battenarmatuur nu over eindkappen die vastgezet kunnen worden waardoor men niet bij de onderdelen kan komen. Hiermee wordt voldaan aan de veiligheidseisen voor onderwijsgebouwen.

Raze

← Terug naar overzicht